Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä voit mainostaa sivujasi. Mainoksen saa käydä laittamassa uudestaan aina välillä, mutta spämmiminen on kielletty!

 1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Mitjatar
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

21.07.2017 14:30
Tervetuloa GingaWorldiin joka on vuonna 2008 perustettu Ginga-fanisivusto! Sivusto käsittelee Ginga-sarjoja eli löydät sivustolta tietoa kyseisistä sarjoista (Hopeanuoli, Weed & Orion). Nykyään GingaWorldissa on myös tarinaroolipeli mahdollisuus joten tule ihmeessä varaamaan oma hahmosi jo tänään, eikö vain? Jos kuitenkaan sinulla ei ole aikaa liittyä, jätäthän ihmeessä edes tassunjälkesi vieraskirjaan tai chättiin?

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

17.07.2017 15:06
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

24.06.2017 23:13
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet? Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Stärä
Kotisivut: http://kuiskeenkutsu.suntuubi.com/

21.06.2017 13:44
~Harmahtunut kissa katseli entisen kaksijalan vanhentuneita raunioita kukkulalta kaikki nähdeillä silmillään. Oli melkein kuunhuippu ja tähdet tuikkivat nousevan kuun ympärillä. Hän saattoi haistaa lähestyvät klaanit, sekä ne jotka eivät kuulu mihinkään. Voimakkaat, nopeat, varjohin piiloutuvat sekä vedessä hengittävät selviytyjät kohtaavat. Pian tulevaisuudessa ilmassa haisee veren karmea haju... ja kuoleman kirkaisut täyttävät ilman .~

Hei kulkija! Olet saapunut 20. 6. 2017 auenneeseen soturikissat sarjaan perustuvaan tarinaroolipeliin, joka kantaa ylpeänä nimeä Kuiskeen kutsu. Kirjojen tapahtumat ovat jo historiaa - kissat ovat kehittyneet, sekä klaanit ovat vaihtaneet jo nimensäkin. Nykyään ei ole Myrskyklaania, Jokiklaania, Tuuliklaania, tai Varjoklaania, vaan Ukkosklaani, Vesiklaani, Kiitoklaani ja Pimeysklaani. Ukkosklaanin (entisen Myrskyklaanin) lähellä sijaitseva kaksijalkala on jo hylätty raunio alue. Klaanit taistelevat usein tästä alueesta, ja ken tietää - ehkä jopa erakotkin liittyvät taisteluun ja perustavat uuden klaanin tuonne? Sinä voit vaikuttaa siihen.

Nimi: Margot
Kotisivut: http://fablesrpg.suntuubi.com/

12.06.2017 01:29
"Olipa kerran New Yorkissa satuhahmojen yhteisö, joka tunnettiin nimellä Fabletown. Siellä asuvat satuolennot saapuivat maailmaamme satoja vuosia sitten, jolloin heidät karkotettiin Kotimaista. Lumouksiksi kutsuttujen loitsujen avulla he ovat suojelleet salaista yhteisöään tavallisten kuolevaisten maailmalta."

Tervetuloa roolipelaamaan New Yorkiin, satuolentojen asuttamaan Fabletownin yhteisöön! Sinäkin voit liittyä mukaan satujen salaisuutta suojelemaan ja hahmojen yhteisöä sekoittamaan valitsemallasi satuhahmolla!

Nimi: Linsku
Kotisivut: http://liinsku.suntuubi.com/

05.06.2017 13:09
Jos haluat tilata arvostelun sivuistasi, Aavelaiva on oikea paikka!

Nimi: Paju
Kotisivut: http://pilvilinna.suntuubi.com/

03.06.2017 14:43
Lämpimästi tervetuloa!
Pilvilinna on 28.5. 2017 perustettu arvostelusivusto, josta saat tilattua arvostelun nettisivullesi. Sivujen aiheella ei ole väliä - olkoon se sitten roolipeli, blogi, tai vaikkapa kopiointisivu - mutta sivupohjan olisi hyvä olla Suntuubi.

Nimi: Kyoshi
Kotisivut: http://halfmoon.suntuubi.com/

02.06.2017 16:55
Half Moon on vuonna 2017 perustettu roolipeli, missä pelataan realistisilla koirilla kahden lauman, Aqua ja Caeli- laumojen kesken sekä mukaan mahtuu myös erakoita, luopioita sekä lemmikkejä. Uusia littyneitä otetaan vastaan avosylin, käy toki kurkkaamassa!

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com

16.05.2017 17:42
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä.

Nimi: linsku
Kotisivut: http://linsku.suntuubi.com/

07.05.2017 12:20
Tervetuloa vuoden 2017 alussa perustettuun tarinasivustoon, jonka nimenä toimii Unen Varjot. Voit lukea toisten kirjoituksia ja julkaista omiasi muiden luettavaksi.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/

01.05.2017 20:30
Tule laukkaamaan Yhdysvaltain karuille maille! Perusta laumasi ja yritä selvitä armottomassa maassa. Taistele jokaisen elinpäiväsi puolesta, mutta kykenetkö silti noudattamaan hevosten lakeja? Tervetuloa Red Rockiin, realistiseen vieraskirjapohjaiseen villihevosroolipeliin.

Nimi: Shun
Kotisivut: http://halfthestory.suntuubi.com/

30.04.2017 19:16
Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy tarinasivuja vaikka muille jakaa, mutta Half the story on omistettu vain ja ainoastaan suomenkielisille fanfictioneille.
Tekeekö mielesi lukea ficci jostain suosikki kirjastasi? Vai tahdotko kirjoittaa fanfictionin jonkin elokuvasarjan hahmoista? Se onnistuu täällä. Half the storyssa sinun, arvoisa lukija, on mahdollisuus lukea fanfictioneja tai lähettää sellainen julkaistavaksi ja muiden luettavaksi.
Ovet ovat auki, älä pelkää astua sisään.

Nimi: Paju
Kotisivut: http://tahtientuike.suntuubi.com/

26.04.2017 19:11
Tähtien tuike on 11.4. 2017 perustettu Erin Hunterin Soturikissat-sarjaan perustuva tavallinen (ei tarina-) roolipeli, jossa eletään järvireviireillä. Roolipelimme sijoittuu aikaan paljon kirjojen jälkeen, jona rauha on viimeinkin laskeutunut klaanien ylle. Mikään ei näytä uhkaavan sitä. Kunnes... Niin - mitä tapahtuu? Sinä voit olla mukana päättämässä sitä! Luo oma kissasi klaaneihin, kirjoita sillä - ja vaikuta kaikkien klaanien kohtaloon!

~ ylläpitäjä Paju

Nimi: Tikru :)
Kotisivut: http://skjuovanrope.suntuubi.com/?cat=16

21.03.2017 16:30
Neljä klaania Vaahtera-, Tuhka-, Laine- ja Virtaklaani elävät metsässä sovussa.
Mitä tapahtuu, kun toisia kissoja alkaa tulla klaanien alueille ja metsäkissojen välit kirenevät?
Rakkautta?
Vihaa?
Surua?
Sen voit päättää sinä!
Tule siis päättämään asiosta!

-Tikru

Tein vaivalla sivut ja toivoisin sinne osallistujia!
Olen aktiivinen yp ja olen joka päivä paikalla.
Sivut ovat myös siis aktiiviset :)

Nimi: vattu
Kotisivut: http://formerclans.suntuubi.com/

19.03.2017 10:58
Niihin aikoihin, kun Tähtiklaani loi Myrsky-, Tuuli-, Varjo- ja Jokiklaanin loi se kauas klaanit, jotta kissat eivät olisi yksin. Osa klaaneista kuitenkin joutui sotaan ja kissoja erosi, katosi ja kuoli, mutta klaanit selvisivät ja ne tarvitsevat lisää kissoja selviytyäkseen. Mukaan otetaan kotikisut, kuin erakotkin ja klaani syntyiset.

terveisin ylläpitäjä vattu

Nimi: Raptor
Kotisivut: http://www.jokivarsiss.suntuubi.com/

07.03.2017 17:58
Olet tervetullut kertomaan tarinasi, ja liittämään sivusi Jokivarren ansiokkaaseen listaan! :3
Tarjolla sivulistausta ja Raptorin kirjoituksia, sekä mahdollisuus julkaista omia tarinoitasi.
Käväisisitkö vierailulla?

Nimi: Paju
Kotisivut: http://sokirope.suntuubi.com/

05.03.2017 14:28
Tervetuloa Four Clansiin, kuka tai missä ikinä oletkaan! Tämä sivusto on, kyllä vain, Erin Hunterin Soturikissat-sarjasta innoittunut roolipeli jossa pelataan klaanikissoilla. Täällä saattaa kuitenkin olla jotain erilaista, jos katsot tarkasti. Klaanit ovat Pisaraklaani, Sumuklaani, Tammiklaani ja Ruohoklaani. Niissä eletään melko samanlaista elämää kuin kirjoissakin, saalistetaan klaanitovereille ja taistellaan muita klaaneja vastaan. Kokoonnutaan Mahtikivellä joka täydenkuun aikaan, ja Kimallusluolalla käydään vaihtamassa kieliä Tähtiklaanin kunnioitettujen esi-isien kanssa.

Tähtiklaani polkusi valaiskoon ~ YP Paju

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 14:23
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Veera
Kotisivut: http://pilkahdus.suntuubi.com/

07.02.2017 22:31
Tervetuloa Pilkahdukseen, helmikuussa 2017 ovensa avanneeseen soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, jonka ajanjakso sijoittuu aikaan, jolloin klaaneja oltiin vasta perustamassa. Jättäisikö juuri sinun hahmosi tassunjälkensä historiaan klaanin perustajana, urheana soturina tai yhtenä ensimmäisistä parantajista? Tule mukaamme kirjoittamaan klaanien historia uudelleen!

Nimi: vattu
Kotisivut: http://warriors.suntuubi.com/

02.02.2017 19:26
Tervetuloa tänne Warriorsiin, 1.2. -17 luotuun soturikissat roolipeliin. Tiedän, näitä on suomessa tuhansia ja vielä enemmän ulkomailla, joten yritän luoda mahdollisimman omaperäisen idean tälle, että kiinnostus ei loppusi heti alkuun.


​"Aiotko jäädä siihen vai tuletko mukaamme"? ystävällinen ääni kysyi. Siinähän kaikki on mitä haluan kysyä tuletko mukaan Warriorsin maailmaan.

Nimi: vattu
Kotisivut: http://frozenponi.suntuubi.com/

20.01.2017 15:07
Hei kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet ihmiset. Frozenponi on tarina blogi, jonne voit itsekkin kirjoittaa tarinoita. Blogin ikä suositus olisi 7 ikävuodesta ylöspäin.

Kauhu ja ski-fi kirjallisuudesta romantiikkaan ja kuvaileviin tarinoihin, sekä voit lukea muiden kirjoittamia tarinoita.

terveisin ylläpitäjä Vattu

Nimi: Omppu
Kotisivut: http://soturientie.suntuubi.com/?cat=1&preview=1

15.01.2017 22:43
Soturin Sielu on juuri liittymisensä avannut Soturikissat tarinaroolipeli. Npc-hahmot, kuten päälliköt ja parantajat odottavat varaamistaan ja myös oman hahmon tekeminen on nyt mahdollista. Liity mukaan, niin soturin tiesi voi alkaa!

Nimi: Paju
Kotisivut: http://viisimaata.suntuubi.com/

03.01.2017 18:02
Viisi maata on juuri avattu tulokasystävällinen MLP-aiheinen tarinarope. Ylläpito on aktiivinen, eli kumpikaan ei lähde pois pitkäksi aikaa ilmoittamatta siitä.

Viisi maata sisältää nimensä mukaisesti viisi maata: Equalia, Fallislandia, Flowaria, Icetower ja Selvania. Kaikissa hallitsee prinsessa, paitsi Equaliassa on kaksi. Prinsessoja ovat Equalissa Half Moon ja Sweet Foam, Fallislandiassa Silver Shadow, Flowariassa Rising Flower, Icetowerissa Cold Shimmer ja Selvaniassa Rainbow Heart.

Ja tietenkin on sarjasta tuttuja paikkoja esim. Ikimetsä, joka on kyllä laajentunut, Harmonian elementtien luola ja uusia maiden poneillekin tuntemattomia paikkojakin.

Tule tutkimaan paikkoja tai jopa liittymään! Jätäthän kuitenkin kavionjälkesi viekkuun, vaikkei sekään ole pakollista...

terv. Vattu & Paju

Nimi: Ullakolla
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

03.01.2017 17:47
Millaista metsässä olikaan silloin, kun Taivasklaani vielä asusti siellä neljän muun klaanin kanssa? Astu sisään Kuunkehrään ja ota selvää!

Nimi: Aury
Kotisivut: http://llvermorny.wix.com/koulu/

01.01.2017 14:24
Kaukana merien toisella puolen ja tuhansia maileja legendaarisesta Tylypahkasta, mount Greylockin huipulla, piilotettuna metsän ja loitsujen avulla sijaitsee yksi taikamaailman suurimmista salaisuuksista - Ilvermornyn koulu noidille ja velhoille.
Sen noidutut kiviseinät ovat seisoneet järkähtämättöminä aikojen läpi selviten hirvittävistä taisteluista ja voimakkaista myrskyistä tullakseen yhdeksi taikamaailman hienoimmista kouluista.

Ja juuri tämä kyseinen koulu toivottaa sinut tervetulleeksi.

©2017 Soturikatit - suntuubi.com