Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kissat

Alla olevista linkeistä näet kunkin klaanin kissat. Liittyneet hahmot on linkattu, ja loput ovat npc:itä eli lähes vapaasti käytössä olevia hahmoja. Jos haluat esimerkiksi tappaa tai haavoittaa pysyvästi liittyneen kissan, sinun pitää kysyä lupa sillä kirjoittavalta pelaajalta. Npc-hahmojen kohdalla lupa kysytään ylläpitäjältä.

Myrskyklaani>>

Jokiklaani>>

Tuuliklaani>>

Varjoklaani>>

Tuliklaani>>

 

Klaanittomat>>

 

Muuta tietoa klaaneista

Myrskyklaani

Myrskyklaani on soturilaista "piittaamattomin" klaani, ja se asuu metsässä lähellä kaksijalkalaa. Pääasiallista ravintoa myrkyklaanilaisille ovat oravat, hiiret, myyrät, linnut ja päästäiset. Myrskyklaanin leiri sijaitsee klaanin reviirin keskellä hiekkamontussa. Pesät on punottu karhunvatukoista ja päällikön pesä sijaitsee Suurkiven sisässä. Parantajan pesä on luola leirin perällä, jossa on paljon tasoja yrteille. Parantajan pesään virtaa pieni puro, josta potilaat voivat juoda helposti. 

Myrskyklaanin päällikkö on Viimatähti.

 

Jokiklaani

Jokiklaani on joen varrella asuva, uimisesta pitävä ja kalaa syövä klaani. Myrskyklaani ja Jokiklaani taistelee Aurinkokivistä yhtenään. Ne sijaitsevat joen rannalla ja ovat nimensä mukaisesti hyvä auringonottopaikka. Alun perin Aurinkokivet kuului Jokiklaanille, mutta tällä hetkellä ne ovat Myrskyklaanilla. Jokiklaanin leiri sijaitsee joen varrella, mutta suurilla myrskyillä he nousevat ​puihin joita kasvaa kukkulalla lähellä leiriä. Pesät on punottu kaisloista, koska silloin ne kelluvat jos tulee tulva.

Jokiklaanin päällikkö on Sadetähti.

Tuuliklaani

​Tuuliklaani on nummella asustava klaani, jonka rajanaapureita ovat Myrsky- ja Jokiklaani. Reviiriltä löytyy kaneja, hiiriä ja joskus lintuja. Tuuliklaanin leiri sijaitsee reviirin takaosassa, pienessä tuulensuojaisessa notkelmassa. Leiriin on suhteellisen helppo hyökätä, vaikkakin viholliset näkee jo kaukaa. Varsinaisia pesiä leirissä ei ole - tuuliklaanilaiset kun pitävät paljaan taivaan alla olemisesta - mutta pentutarhalle on rakennettu suojaavaa seinämää pensaiden oksista ja parantaja säilyttää yrttejään kivenkolossa.​

Tuuliklaanin päällikkö on Neilikkatähti.

 

Varjoklaani

Varjoklaanilaiset asuvat ukkospolun toisella puolella lähellä myrskyklaanilaisia. Muiden klaanien mielestä varjoklaanilaiset ovat sellaista sakkia, ettei heihin voi luottaa - mistä lie tämä johtuukaan. Ehkäpä siitä, että heidän "erityiskykynsä" on pimeässä saalistaminen ja yöllä vaaniminen. Varjoklaanin leiri sijaitsee suojaisassa montussa. Pesät on rakennettu karhunvatukkapensaisiin, lukuunottamatta parentajan pesää, joka on suuren puun juurakossa.​ 

Varjoklaanin päällikkö on Täplätähti.

 

Tuliklaani

Tuliklaani ei ole varsinainen klaani lainkaan. Siellä ei juurikaan noudateta soturilakia, lähinnä totellaan Kiven käskyjä. Nimet ovat yksiosaisia (kuten Sulka, Marja jne.), eikä oppilaita ole lainkaan. Emo vain opettaa pennuilleen perustaidot ja sitten heistä tulee joko sotureita tai metsästäjiä, kumpia tarvitaankaan enemmän. Soturit luonnollisesti taistelevat ja metsästäjät hankkivat ruokaa klaanille.​Tuliklaanilla ei ole leiriä, sillä se on on kulkuriklaani joka liikkuu tarpeiden mukaan. Tuliklaanin kasvava kissajoukko tarvitsisi reviirin, mutta muut klaanit eivät suostu luovuttamaan maata. Tällä hetkellä Tuliklaani asuu Nelipuulla, mikä häiritsee muita klaaneja valtavasti. 

Tuliklaanin päällikkö on Kivi.​

©2017 Soturikatit - suntuubi.com