Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Teethän hakemuksen huolella. Jos hakemus 
näyttää huolitellulta, 
se antaa sinustakin heti hyvän ensivaikutelman. 

Ropettaja: (oma nettinimesi)

Oppilasnimi: (Kissasi -tassu-nimi.)

Soturi- tai parantajanimi: (Kissasi soturi- tai parantajanimi.)

Sukupuoli: (Kolli tai naaras.)

Klaani: (Myrsky-, Joki-, Tuuli-, Varjo- tai Tuliklaani.)

Arvo: (Jos teet hakemuksen Myrsky-, Joki-, Tuuli- tai Varjoklaaniin, vaihtoehtoina ovat pentu ja oppilas. Tuliklaanissa voit tehdä pennun lisäksi myös suoraan soturin tai metsästäjän.)

Ulkonäkö: (Mahdollisimman kattavasti kuvailtu ulkonäkö.)

Luonne: (Mahdollisimman kattavasti kerrottu luonne kissallesi.)

Toiveet: (Kissasi mahdolliset tulevaisuuden haaveet. Ei pakollinen.)

Perhe: (Kissasi perheenjäsenet. Itse keksityille hahmoille lyhyt, korkeintaan yhden lauseen ulkonäkökuvaus mukaan!)

Muuta: (Jos jotakin jäi vielä sanomatta, laita se tähän. Ei pakollinen.)

 1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yksi plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Mansikka

17.07.2017 02:41
Ropettaja: Mansikka

Kissan nimi: tofu

Oppilas nimi: Ei ole

Soturi tai parantaja nimi: Ei ole

Sukupuoli: Naaras

Klaani: ei ole

Arvo: Kotikisu

Ulkonäkö: Tofun turkki on punertava ja hänen selässään (poikittain) on mustia juovia. Tofun tassut ovat valkoiset samoin hännän pää. Hänen silmänsä ovat kirkkaan vihreät melkein voisisanoa turkoosit. Tofulla on molempien korvien päissä pienet tupsut mustaa karvaa.hänen vasemman puoleisen silmän ympärys on musta.

Luonne: tofu on yleensä kiltti ja tulee usenmiten toimeen niin urosten kuin naaraiden kanssa.
Häneen on melko helppo tutustua vaikka hän onkin välillä vähän ujo muttakun häneen tutustuu tietää että ei hän mikään pelkuri ole. Tofu tykkään härnätä naapuruston koiria koska ne ovat
joko sisällä tai ulkona ketjussa. Tofu ei ole mikään kuivatassu mutta ei silti ole kauhean innoissaan kylpemisestä jne. Omalla tavallaan hän vihaa kaksi jalkoja koska he käyttävät tätä hänenmielestään ihan tarpeettomissa kylvyissä sekä kun tofu on saanut kasvatettua kyntensä ihananpitkiksi kakaijalat leikkaavat ne jälleen lyhyiksi.

Toive(et): Hän haluaisi päästä metsään kävelemään sillä hän ei pääsesinne.

Perhe: Tofun perheeseen kuuluu, emo,isä,isosisko ja pikkuveli. Tofun emo on valkoinen mutta hänen tassunsa ovat mustat ja hänellä on taivaan siniset silmät. Tofun isä on punertavan ruskea ja hänellä on myös tupsut korvien päissä. Hänen isosiskonsa on musta naaras valkoisilla tassuilla sekä valkoisella hännän päällä hänellä on myös valkoisia juovia(poikittain)selässään.hänellä on ruskeat silmät. Pikkuveli on valkoinen kuten äitinsähänen tassunsa ovat halmaat samoin hännän pää hanellä on myös keltaiset silmät.


(Toivotta vasto on ok tai jotain)

Vastaus:

En voi hyväksyä hakemustasi, valitettavasti.
Kirjoitusvirheitä on todella paljon. Lause alkaa aina isolla alkukirjaimella, pisteen ja pilkun jälkeen tulee väli, ja Tofu kirjoitetaan aina isolla.
Uroskissoista käytetään myöskin nimitystä kolli, ei uros.
Perhe-kohdassa olisi myös hyvä kertoa perheenjäsenten nimet, ne kun lisätään npc-hahmoiksi sivuille.

Kun korjaat yllä näkyvät asiat, hakemuksesi pääsee mitä luultavimmin seuraavalla kerralla läpi :)

-Hiutale

Nimi: Malvatähti

22.05.2017 15:12
Ropettaja: Malvatähti

Oppilasnimi: Rakkaustassu

Parantajanimi: Rakkauslampi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Rakkauslampi on hämäävän kaunis, pieni kasvoinen naaras. Tuolla on vaalensiniset, hieman maitomaiset silmät. (siis maitomainen kalvo silmien päällä) Tästä huomaa Rakkauslammen sokeuden. Muuten naaraalla on mantelin muotoiset silmät. Neitonen omaa vaaleanpunaisen nenän sekä pitkät valkeat viikset. Rakkauslampi omaa suipot korvat, joiden päissä valkeat tupsut. Naaraan keho on pieni, notkea. Tuolla on valkoinen turkki, jossa punaruskeita läiskiä. Yksi läiskä muistuttaa hieman sydäntä, josta Rakkauslampi on nimensä saanutkin. Turkin koostumus on sileää, ohutta sekä vedenkestävää. Naaraan jalat ovat pitkät, kooltaan hyvin pienet, jotka korostavat tuon siroa olemusta. Rakkauslampi omaa vaaleanpunaiset polkuanturat ja lyhyet kynnet. Neiti omaa myös pitkän hännän, jonka pää on punaruskea.

Luonne: Rakkauslampi on humoristinen sekä miltein aina iloinen naaras. Tuolla on suuri halu auttaa muita, mutta koska vihaa väkivaltaa tahtoo naaras parantaa. Rakkauslampi on nopea oppija sekä rakastaa oppimista. Tuolla on tapana puhua paljon ja haalia itselleen monta ystävää. Alusta päätellen naaras siis on lähellä täydellisyyttä. Mutta Rakkauslampi on kuin puolikuu, sillä on valoisa ja pimeä puoli. Naaras on pimeältä puoleltaan kylmä ja murhanhimoinen hirviö, joka ei välitä tappamistaan henkilöistä. Onneksi tämä puoli on esillä vain, kun Rakkauslampi suuttuu kunnolla.

Toiveet: Haluaa olla paras parantaja ikinä.

Perhe: On ainut pentu. Vanhemmat tekivät pentuja vain klaanin hyväksi, eivätkä ole kumppaneita. On aivan rakastunut mestariinsa, Heinäviikseen.

Isä: Mahtikynsi.
Emo: Koivusiipi.
Täti/Isänsisko: Harhalaulu.
Isoemo/Isänemo: Opaalisade.
Isoisä/Isänisä: Latvistoloikka.
Serkut: Puropentu, Lehväpentu, Ruostepentu ja Pionipentu.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Paju

Nimi: Tikru

14.05.2017 11:39
Ropettaja: Tikru

Oppilasnimi: Keltatassu

Soturinimi: Keltajuova

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Keltajuova on väriltään vaalean kellertävä naaras. Hänen turkissaan on juovia, raitoja ja pieniä täpliä. Naaraan ruumiinrakenne on solakka. Hänen etutassunsa ovat valkoiset. Naaraan nenä on punaruskea kuten tuon polkuanturat. Keltajuovan korvat ovat suipot ja pää leveähkö.

Luonne: Keltajuova on helposti ärsyyntyvää sorttia. Hän on nenäkäs ja melkein aina pahalla tuulella. Hän on yleensä yksin ja jos on jonkun kanssa niin naaras saattaa olla kivakka luonteinen. Hän toivoo edes yhtä hyvää ystävää kenen kanssa jutella ja vaihtaa kuulumia. Jopa tämän kivakan ja nenäkkään naaraan sisällä on eloisa ja hauska oppilas. Se vain pitää löytää.

Toiveet: Joskus pennut, kumppani sekä ystävä.

Perhe:

Emo:
Pähkinähäntä - Kaunis vaaleanruskea naaras tummemmilla juovilla sekä tuuhealla hännällä.

Isä:
Kuutamotäplä - Komea, solakka mustahopea kolli.

Veli:
Vinhatassu - Solakka vaaleanharmaa kolli

Sisko:
Ratamotassu - Kaunis kilpokonnakuvioinen naaras

//voiks perheen lisätä?

Vastaus:

Hyväksytty! Voin lisätä perheenjäsenet, ja Keltatassun mestariksi tulee Unikkohäntä.

-Paju

Nimi: vattu

23.04.2017 20:41
Ropettaja: vattu
Pentunimi: Hiilipentu
Oppilasnimi:Hiilitassu
Soturinimi: Hiiliturkki
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Myrskyklaani
Ulkonäkö: Hiiliturkki on täysin musta kolli, jolla on meripihkan väriset silmät. Kolli on voimakas ja omaa hyvin lyhyen turkin. Lihakset piirtyvät hyvin turkin alta ja kolli omaa valkeat hampaat ja kynnet. Kolli on suurikokoinen ja hänellä on pitkä häntä.

Luonne: Kolli rakastaa leveilyä ja naaraiden huomiota, vaikkakin on välillä ujon puoleinen. Päälliköksi kolli haluaa, joten siksi klaani on tälle kaikki kaikessa. Kollin pentujen hankinta on ainoastaan suunnitelmia vielä, sillä tämä ei ole vielä löytänyt sitä oikeaa. Kolli puhuu paljon, mutta puolet on leveilyä.

Toiveet: Pentuja, kumppani toisesta klaanista.

Perhe:
Emo: Hallahäntä
Isä: Vatukkaraita
Sisko: Kirkaspentu

// teen nyt tän haken sillä kaikki muut paitsi Hiirikuono tulee kuolemaan...

Vastaus:

Lisätty!

-Paju

Nimi: Mansikka

22.04.2017 09:26
Anteeksi unohdin laittaa vielä tietoa Tupsutassun ulkoilusta taidoista jne.

Muuta: Tupsutassu saa käydä usein ulkona koska talon ovissa on kissan luukut.

Taitoja: Hän osaa kipeillä aidoilla hyvin. Hän on nopea sillä joskus jän joutuu juoksemaan koiraa (koiria) karkuun.

Ei osaahyvin: Tupsutassu ei osaa saalistaa sillä hän on tottunut siihen että kaksijalat antavat hänelle ruokaa. Hän tykkää jahdata hiiriä. Joskus hän saa jopa niitä kiinni.

Nimi: Mansikka

21.04.2017 20:18
Ropettaja: Mansikka

Kissannimi: Tupsutassu

Sukupuoli: naaras

Kalaani: Klaaniton (kotikisu)

Ulkonäkö: tupsutassulla on ruskeat silmät ja hän on valkoinen sekä hoikka ja sileä turkkinen. Jänen vasemman puoleisen silmän ympärys on musta. Tupsutassun turkki on sileä ja se pitää vettä sillä kaksijalat käyttävät häntä kulvyssä. Hän on hoikka ja sievä hän on myös notkea ja hyvä kiipeämään.

Luonne: Tupsutassu on kiltti ja hyvä sydämminen ja hän tykkää härnätä naapurissa asuvia koiria. Hän suhtautuu äkäisinkiin kissoihin hyvin ja tulee toimeen niin kollien kuin naaraidenkin kanssa.

Meneisyyttä: Hän syntyi kahden sisaruksensa kanssa. Hän eli heidän ja hänen emonsa ja isänsä kanssa kunnes he olivat sopivan ikäisiä ja kaksi jalat lähettivät heidät toisiin koteihin.

Toiveet: kumppani ja ehkä myös pentuja.

Perhe: Tupsutassun perheeseen kuuluu,Emo,Isä. Ja kaksi sisarusta.

Vastaus:

Valitettavasti en voi hyväksyä hakemusta. Listaan alle syitä, jotka korjattuasi seuraavassa hakemuksessa voit päästä läpi. HUomauttaisin myös, ettei hahmon nimen tarvitse välttämättä päättyä -tassu, koska se on kotikisu.

~ Yhdyssanavirheitä on paljon. Kissan nimi kirjoitetaan erikseen, kaksijalat yhteen jne.

~ Se on klaani, ei kalaani.

~ Tupsutassu kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, koska se on erisnimi.

~ Tupsutassu tuntuu hiukan liian täydelliseltä. Hän on kiltti, hyvä kiipeilemään, nopea, sievä ja osaa metsästää hiiriä vaikka on kotikisu? Jos et halua ottaa näistä montaa pois, niin voit toki lisätä vastaavan määrän asioita, joissa Tupsutassu ei ole hyvä.

-Paju

Nimi: Tikru

22.03.2017 17:57
Ropettaja: Tikru

Pentunimi: Kirkaspentu

Oppilasnimi: Kirkastassu

Soturinimi: Kirkaskukka

Sukupuoli: naaras

Klaani: Myrskyklaani

Arvo: pentu

Ulkonäkö: Kaunis vaalean ruskea naaras. Kirkaskukan turkki on hyvin pörröinen ja pehmeä. Kirkaskukan turkissa menee hiukan tummempia juovia. Hänen etutassunsa ovat valkoiset. Naaraan silmät ovat kauniit lehden vihreät ja isohkot. Hänen polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja pehmeät.

Luonne: Kirkaspentu on mukava ja hauska. Naaras hermostuu helposti ja suuttuu entistä helpomminkin. Kirkaspentu rakastaa veljeään ja tykkää leikkiä sun muuta.

Toiveet: Kumppani, pennut ja huumorikas mestari

Perhe:

Emo: Hallahäntä

Isä: Vatukkaraita

Veli: Hiilitassu

//tässä on Vatukkaraidan ja Hallahännän pentu :)
Joku saa ottaa Hiilipennun, kun mun kaveri ei haluukkaan

Vastaus:

Hyväksytty! Hiilipennusta tulee kai sitten npc-hahmo, jos kukaan ei sillä halua kirjoittaa ;)

-Paju

Nimi: Mansikka

21.03.2017 22:39
Ropettaja: Mansikka

Kissan nimi:Tuulitassu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Klaaniton (erakko)

Ulkonäkö: Tuulitassu on valkoinen naaras jolla on oikea etutassu musta
Ja meren siniset lempeät silmät. Tuulitassu on hoikka vaikka herkutteleekin välillä sekä hän on sileä ja kiiltävä turkkinen naaras.

Luonne: Hän on erittäin lempeä mutta älä anna sen hämätä hän osaa olla myös erittäin agressiivinen. Suhtautuu vieraisiin lempeästi ja viihtyy niin naaraiden kuin kollien kanssa hyvin. Tuulitassu ei paneppahakseen vaikka hänet häädettäisiin jonkun klaanin reviiriltä.

Toiveet: Ehkä kumppani sekä pentuja. Hän huaisi ehkä myös liittyä tuuliklaaniin mutta ei uskalla sanoa sitä

Perhe: Hän kasvoi isänsä ja emonsa kanssa kaksijalkalassa mutta eräänä päivänä kävelyllä ollessaan hän eksyi ja hänestä tuli erakko.

Vastaus:

Hakemus hyväksytty! Tervetuloa ^^

-Paju

Nimi: kaaarnapuu

12.03.2017 13:32
Ropettaja: kaaarnapuu

Oppilasnimi: LummetassuSoturinimi: Lummehanki

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkönäkö: Lummetassu on pienikokoinen pitkäkarvainen kissa. Väriltään kissaon luonnonvalkoinen, mutta selkä on beigenvärinen. Kissan silmät ovat ruskeat ja isot. Hänen häntä on pitkä ja korvat pienet. Hänen turkkinsa on sileä ja paksu. Lumpeen tassut ovat lyhyet, mutta kynnet ovat terävät ja pitkät.

Luonne: Kissa on luonteeltaan todella ahkera, mutta ujo. Hän pitää lähellään vain muutaman kissan. Hän rakastaa olla yksin, mutta on ristiriitainen siisä että rakastaa myös olla muiden kanssa. Kissalla on melko kovaääni ja on hyvä puhumaan. Hän miettii mitä tekee ja miten. Hän on siis kaukana äkkipikaisesta, mutta tottakai niitäkin hetkiä tulee.

Toiveet: kumppani ja pentuja.

Perhe:

Emo: Santaloiske-harmaa lyhytkarvainen kissa. (Kuollut)

Isä: Multaviima-valkiinen lyhytkarvainen kissa.

Oli ainoa pentu.

Vastaus:

Hakemus hyväksytty! Lummetassu saa mestariksi Okapiikin. Tervetuloa : )

Nimi: Seittisilmä

24.02.2017 21:45
Anteeksi)

Arvo: Soturi

Anteeksii!

Nimi: Seittisilmä

24.02.2017 21:39
Ropettaja: Seittisilmä
Oppilasnimi: Lumitassu
Soturinimi: Lumi/myrsky/virta
Sukupuoli: naaras
Klaani:Tuuliklaani
Ulkonäkö: vitivalkea sini silmäinen naaras kissa jolla on pitkä pörröinen häntä ja yksi musta tassu. Valkoiset kynnet ja hampaat.
Luonne: innokas iloinen ja puhelias. Tykkää paljon juoksemisesta ja tuulesta. Hän osaa taistella hyvin mutta oppimista on.
Toiveet: saada pentuja
Perhe:
Emo: Rose: valko musta naaras. (Erakko)

Isä:-

Sisko: Minttu_ musta naaras. (Erakko)
(Jos voisi lisätä perheen)

Vastaus:

Läpi en katso kovin paljoa kirjoitusvirheistä täällä, vaikkakin niitä on aika paljon...
+voin lisätä

-vattu

Nimi: Tikru, joka haluaisi takaisin :)

24.02.2017 01:32
Ropettaja: Tikru

Oppilasnimi: Vatukkatassu

Soturinimi: Vatukkaraita

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Tummanruskea kolli, jolla tummempia raitoja ja juovia. Valkoiset etutassut, rinta ja maha. Silmät ruskeaoranssit.

Luonne: Villi ja mukava kolli. Vatukkatassu rakastaa saalistaa ja olla ystäviensä kanssa. Kolli usein mahtailee ja yrittää näyttää naaraiden mielestä hyvältä. Mukava ja kuuntelias kolli.

Toiveet: Saada mukava mestari, kumppani ja pennut

Perhe:

Emo: Salviaviiksi - Kilpikonnakuvioinen naaras sinisillä silmillä (Kuollut, Tähtiklaani)

Isä: Kiurunlaulu - Tummanruskea kolli valkoisilla tassuilla, silmät merensiniset (Kuollut, Tähtiklaani)

Veljet:
Katajatassu - Vaaleanruskea kolli, meripihkaisilla silmillä (Voisko tulla npc hahmoks?)

Kivipentu - Tummanharmaa kolli sinsillä silmillä (Kuollut, Tähtiklaani

Vastaus:

Hakemus on hyväksytty! Vatukkatassu saa mestariksi Sammalkorvan, ja Katajatassu voidaan lisätä : )

Nimi: Malvatähti

11.01.2017 17:29
Ropettaja: Malvatähti
Oppilasnimi: Harhatassu
Soturinimi: Harhalaulu
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Harhalaulu on pikimusta, kaunis naaras. Hänen rintansa ja vatsansa ovat valkoiset. Turkki on sileää, pehmeää ja hyvin vettä pitävää.
Harhalaulun silmät ovat mantelin muotoiset ja kirkkaansiniset. Hänellä on suipot korvat, joiden päissä valkeat tupsut. Viikset ovat valkeat. Naaraan kuono on vaaleanpunainen.
Tassut ovat pitkät ja pienet. Harhalaululla on vasemman etutassun varpaat valkoiset. Kynnet ovat lyhyet ja puukonterävät.

Luonne: Harhalaulu on töykeä ja välinpitämätön naaras, joka on itsekeskeinen. Ei välitä muiden seurasta pätkääkään ja tunteista vielä vähemmän. Naaras on erittäin kunnianhimoinen, eikä pelkää tappaa vallan vuoksi. Harhalaulu on käsittämättömän hyvä valehtelemaan ja esittämään viatonta, jonka käyttää niitä molempia hyväkseen usein. Muita oppilaita kohtaan tyly ja kylmä, mutta kolleille, varatuille kuin vapaille, leihittelee aina.

Toiveet: Pääliköksi, kumppani ja pentuja. Kumppani ja pennut vain suvun jatkeeksi.

Perhe:

Emo: Opaalisade, kaunis siniharmaa naaras kirkkaansinisin silmin. (Kuollut)

Isä: Latvustoloikka, pikimusta ruskea silmäinen kolli. (Kuollut)

Veli: Mahtikynsi, vihreä silmäinen kolli siniharmaalla turkilla. (Jokiklaani)

//Voiko veljen lisätä?

Vastaus:

Hyväksytty en lisää vielä, mutta voit alkaa kirjoittamaan ja ihanat nimet

- Vattu

Nimi: vattu

04.01.2017 16:07
Oppilasnimi: Saarnitassu
Soturinimi: Saarnituuli
Skp: Kolli
Klaani:myrskyklaani
Ulkonäkö: Saarnitassu on punertavanruskea kolli, jonka silmät ovat meripihkan väriset.
Luonne: Innokas välillä nyrpeä, mutta tottelee. Pieni kiusankappale välillä.
Toiveet: Kumppani
Perhe:
Emo: Pensasloikka, myrskyklaani
Isä: Saniaisturkki, myrskyklaani
Sisko: Hiiritassu, myrskyklaani
Sisko: Hallatassu, myrskyklaani

// tein saarnin haken koska pensaalla on inspis lopahtanut, ja aion muuttaa sen vielä joskus tulevaisuudessa npc:ksi. :(

Vastaus:

Hyväksytty

Nimi: _fishriver_
Kotisivut: http://soturintie.suntuubi.com/

08.12.2016 17:52
//tässä se korjattu hakemus...

Ropettaja: _fishriver_

Oppilasnimi: Kukkatassu

Soturinimi: Kukkavirta

Sukupuoli: naaras

Rotu: angorakissa, ei muuta tietoa rodusta.

Arvo: soturioppilas

Klaani: Jokiklaani

Lyhyt ulkonäkö: Täplikäs naaras, jolla on kauniin siniset silmät.

Ulkonäkö: Kukkavirta on kellertävä naaras, jolla on oransseja, punertavia ja valkoisia täpliä turkissaan. Kukkavirran silmät ovat kauniin siniset ja hänen nenänpäänsä on vaaleanpunainen. Kukkavirran korvissa on pienet tupsut, ja hänellä on tuuheat poskikarvat. Kukkavirran rinta, kaula, käpälät, kuono, kuononympärystä ja vatsa ovat valkoiset. Kukkavirran rakenne on solakka ja notkea, mutta kyllä tältä lihaksiakin löytyy. Kukkavirran takajalat ovat voimakkaat, kuin Taivasklaanin kissoilla kirjoissa ja kynnet ovat terävät ja pitkät. Kukkavirran häntä on tuuhea, mutta hän on muuten lyhytturkkinen.

Luonne: Kukkavirta on hyvin kiltti, ja rakastaa pentuja. Häntä on vaikea saada suuttumaan, eikä hän lähes koskaan tiuski tai huuda. Kukkavirta on hyvin tarkka muiden terveydestä ja kunnosta, ja pyrkii lähes aina auttamaan. Kukkavirta tottelee kaikkia oman klaaninsa sotureita, sekä parantajaa ja päällikköä. Jos joku klaanitovereista on kuollut, hän viettää aina vainajan ruumiin luona koko yön muistellen aikoja, kun kuollut toveri oli vielä elossa ja kunnioittaen tämän muistoa. Kukkavirta uskoo vahvasti Tähtiklaaniin ja yrittää noudattaa mahdollisimman tarkasti soturilakia.

Toiveet: saada kumppani ja pentuja.

Perhe:

Isä: Kettuhammas, Myrskyklaani (punertava kolli, jolla on valkoinen hännänpää

Emo: Jääkukka, Jokiklaani (siniharmaa naaras, jolla on vaaleansiniset silmät, niinkuin molemmilla tyttärillään.)

Sisarukset: Pilvimarja, Jokiklaani (valkoinen naaras, jolla on vaaleansiniset silmät.)

Punatassu, Jokiklaani (punertava kolli, jolla on vihreät silmät.)

//tämmönen hakemus... vastausta taas mielellään Soturin Tien viekkuun, kiitos. :3

Vastaus:

->

Nimi: _fishriver_
Kotisivut: http://soturintie.suntuubi.com/

07.12.2016 20:06
//elikkä teen toisen hahmon... :3

Ropettaja: _fishriver_

Oppilasnimi: Kukkatassu

Soturinimi: Kukkavirta

Sukupuoli: naaras

Rotu: angorakissa, ei muuta tietoa rodusta.

Arvo: soturioppilas

Klaani: Tuliklaani

Lyhyt ulkonäkö: Täplikäs naaras, jolla on kauniin siniset silmät.

Ulkonäkö: Kukkavirta on kellertävä naaras, jolla on oransseja, punertavia ja valkoisia täpliä turkissaan. Kukkavirran silmät ovat kauniin siniset ja hänen nenänpäänsä on vaaleanpunainen. Kukkavirran korvissa on pienet tupsut, ja hänellä on tuuheat poskikarvat. Kukkavirran rinta, kaula, käpälät, kuono, kuononympärystä ja vatsa ovat valkoiset. Kukkavirran rakenne on solakka ja notkea, mutta kyllä tältä lihaksiakin löytyy. Kukkavirran takajalat ovat voimakkaat, kuin Taivasklaanin kissoilla kirjoissa ja kynnet ovat terävät ja pitkät. Kukkavirran häntä on tuuhea, mutta hän on muuten lyhytturkkinen.

Luonne: Kukkavirta on hyvin kiltti, ja rakastaa pentuja. Häntä on vaikea saada suuttumaan, eikä hän lähes koskaan tiuski tai huuda. Kukkavirta on hyvin tarkka muiden terveydestä ja kunnosta, ja pyrkii lähes aina auttamaan. Kukkavirta tottelee kaikkia oman klaaninsa sotureita, sekä parantajaa ja päällikköä. Jos joku klaanitovereista on kuollut, hän viettää aina vainajan ruumiin luona koko yön muistellen aikoja, kun kuollut toveri oli vielä elossa ja kunnioittaen tämän muistoa. Vaikka Kukkavirta on Tuliklaanilainen, hän uskoo vahvasti Tähtiklaaniin ja yrittää noudattaa mahdollisimman tarkasti soturilakia.

Toiveet: saada kumppani ja pentuja.

Perhe:


Isä: Kettuhammas, Myrskyklaani (punertava kolli, jolla on valkoinen hännänpää)

Emo: Jääkukka, Tuliklaani (siniharmaa naaras, jolla on vaaleansiniset silmät, niinkuin molemmilla tyttärillään.)

Sisarukset: Pilvimarja, Tuliklaani (valkoinen naaras, jolla on vaaleansiniset silmät.)

Punatassu, Tuliklaani (punertava kolli, jolla on vihreät silmät.)

//tämmönen hahmo... vastausta mielellään Soturin Tien viekkuun, kitos. :3

Vastaus:

->

Nimi: Kide

07.12.2016 00:51
Ropettaja: Kide

Oppilasnimi: Ruokotassu

Soturinimi: Ruokosydän

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Ruokosydän on siniharmaa kissa. Hän on melko pienikokoinen, mutta voimakasrakenteinen. Kokoonsa nähden hänellä on pitkät jalat ja häntä. Ruokosydämen silmät ovat vihreät. Kollin turkki on puolipitkää ja paksua.

Luonne: Ruokosydän on positiivinen ja muille ystävällinen kissa. Hän ei pidä muiden klaanien kissoista tai erakoista, mutta ei halua sotia turhan takia. Kolli on ahkera tekemään töitä ja mielellään avulias, mutta hänelläkin on huonoja päiviä. Hän itse on ymmärtäväinen muita kohtaan ja hän toivoisi kovasti, että häntäkin ymmärrettäisiin. Ruokosydän on kaikkien kaveri ja tutustuu helposti toisiin kissoihin. Hän uskoo Tähtiklaaniin vahvasti. Hän on päättäväinen ja itsevarma, eikä epäröi yleensä. Usein kolli on huumorintajuinen ja rento, mutta tietyt asiat hänkin ottaa vakavasti.

Toiveet: Haluaisi päälliköksi, kumppanin ja pentuja.

Perhe: emo: Liljaturkki, kaunis tummanharmaa naaras, jolla on siniset silmät. isä: Okapiikki, hiekanruskea kolli, jolla on vihreät silmät. sisarukset: -

Vastaus:

Hyväksytty! Mestariksi tulee Harmaalehti :D

Nimi: yp vattu

06.12.2016 22:25
Oppilasnimi: Huurretassu
Soturinimi: Huurresydän
Skp: Naaras
Klaani: Jokiklaani
Ulkonäkö: Kaunis vaalean ruskea kissa jonka oikeassa etukäpälässä ja vasemmassa korvassa on mustat laikut. Silmät ovat kellertävät ja vivahtavat vihreään.
Luonne: Ylpeä ja kova muille kissoille. Tottelee kun käsketään ja on varmaan paras pitämään salaisuudet.
Toiveet: Päästä päälliköksi
Perhe:
Isä: Punanenä harmaa kissa jonka silmät ovat vihreät
Emo: Jokikäpälä siniharmaa turkkinen kissa jonka silmät ovat kellertävät.

Vastaus:

Hyväksytty! Mestariksi Raitanaama :)

Nimi: Jylemm75d
Kotisivut: http://soturintie.suntuubi.com/

26.10.2016 14:39
Oppilasnimi: Hopeatassu

Soturinimi: Hopearaita

Sukupuoli: kolli

Asema: soturioppilas

Klaani: Myrskyklaani

Lyhyt ulkonäkö ja luonne: Mukava, musta kolli, jolla on hopeisia raitoja ja vaaleanvihreät silmät.

Ulkonäkö: Hopeatassu on muuten musta, mutta hänellä on hopeisia raitoja. Hopeatassun korvien päässä on pienet, mustat tupsut, ja hänellä on vaaleanpunainen nenä(siis kirsu, jos se kissoilla on niin X3). Hopeatassun oikea silmä on kirkkaan vaaleanvihreä ja vasen hieman tummempi. Hänen rintansa ja vatsansa ovat valkoiset, sekä oikea etukäpälä.

Luonne: Hopeatassu on kiltti, ja pitää auttamisesta, mutta on helposti ärsyyntyvä. Hänen lempiruokaansa ovat myyrät, ja päästäiset. (ne hiiren näköiset, ei linnut) Hopeatassu ei pidä siitä, että muita kiusataan ja hän meneekin aina kun pystyy, auttamaan kiusattua. Hopeatassu yrittää noudattaa mahdollisimman hyvin soturilakia, ja Tähtiklaanin tahtoa.

Toiveet: Saada kumppani ja mahdollisesti päästä joskus päälliköksi, ja olla mahdollisimman hyvä oppilas, soturi, ja kumppani.(ja mahdollisesti päällikkö)

Perhe:

Isä: Tuskamieli (kuollut)

Emo: Kukkavirta (kuollut)

Sisarukset:-

//Tämmöinen hahmo... vastauksen ottaisin mielelläni sähköpostiin, tai soturintien yhteydenpito/kysy minulta-viekkuun.:);)

Vastaus:

Ja Tämäkin hyväksytty :)

Nimi: Paju

12.09.2016 13:35
Oppilasnimi: Katajatassu
Soturinimi: Katajapilvi
Ulkonäkö: Pikimusta, tummansiniset silmät, hoikka
Luonne: Kiltti ja innokas oppilas, kaikkien kaveri
Skp: Kolli
Klaani: Tuuli
//Tässä tämmönen uus oppilas:D

Vastaus:

Hyväksytty ja mestariksi Jääturkki.

Nimi: Tikru

23.08.2016 20:14
Pentunimi: Hallapentu

Oppilasnimi: Hallatassu

Soturinimi: Hallahäntä

Ulkonäkö: Solakka vaalean ruskea naaras. Hallapennun selässä ja kyljissä on tummempi juovia. Rinta, maha, etutassut ja hännän pää ovat valkoiset. Hallapennun silmät ovat meripihkan väriset ja suuret. Söpöllä tavalla. Taistelussa ruumiinrakenteen takia tämä ei helposti voita taisteluissa, mutta voi väistää helposti.

Luonne: rohkea ja joskus vähän näsäviisas. Naaras ei pelkää käydä isompia sotureita vastaan. Jos tämä ei ole oikeassa hän sanoo sen helposti.

Skp: Naaras

Klaani: Myrsky

Muuta:
Isä: Saniaisturkki
Emo: Pensasloikka
Veli: Saarnipentu
Sisko: Hiiripentu

//tein tän Hallan hakkeen:) Kyllä se kuulostaa kivalta, että Hiirestä tulee, sitten parantaja oppilas:D

Vastaus:

Hyväksytty

Nimi: yp vattu

23.08.2016 17:46
Pentunimi: Hiiripentu
Oppilasnimi: Hiiritassu
Soturinimi: Hiirikuono
Ulkonäkö: Harmaa vähän hiiren näköinen kissa. Pitkät viikset ja normaalia tarkempi kuulo. Näkö on hiukan huononpi kuin muilla.
Luonne: Hiiripentu on iloinen ja itsenäinen pentu. Hän on innolla mukana kaikessa. Hiiripentu on lähes "sokea" joten hänen on vaikea kouluttautua soturiksi.
Skp: Naaras
Klaani: Myrsky
Muuta: Hiiripennusta tulee ehkä parantaja. Syy huono näkö ja haluun sen parantajaksi.
Toive: ?

Vastaus:

Hyväksyn nyt itse ja jos tulee tollaisia ristiriitaisia tilanteita niin niihin voi laittaa sillein esim. Hiiripennusta tulee ehkä parantaja.
Ja toiveisiin laitoin kysymys merkin koska siihen on vaikee itse keksiä mitään jos se haluaa soturiksi mut se joutuu parantajaksi.:(

Nimi: Kisuli

15.08.2016 12:09
Korjaus: Soturinimi: Pellavasydän

Nimi: Kisuli

15.08.2016 12:07
Nettinimi: kisuli

Oppilasnimi: Pellavatassu

Soturinimi:Pellvasydän

Ulkonäkö: keltaruskea naaras jolla tummempia juovia ympärikehoa. Naaras on hyvin pienikokoinen. Silmät ovat ruskeat.

Luonne: Naaras on ystävällinen ja mukava kaikille. Hän myös oppii nopeasti ja kuuntelee muita.

Sukupuoli: naaras

Klaani: tuuliklaani

Toive: kumppani

Vastaus:

Hyväksytty ja mestariksi Roihusydän

Nimi: Tikru

12.08.2016 00:41
Nimi: Ohdake

Klaani: Tuli

Ulkonäkö: Tumman ruskea kolli. Ohdakkeen silmät ovat keltaiset. Kolli on iso kokoinen. Tummia juovia selässä ja vaalean ruskea maha ja rinta. Silmien alla tumman mustat viirut.

Luonne: Äkkipikainen ja tyly kolli. Ohdake ei ole yleensä ystävällinen vaan tiuskii kaikille. Kolli osaa olla myös hyvin näsäviisas.

Sukupuoli: Kolli

Arvo: Soturi

Muuta:
Isä: Arpi. Valkoinen iso kolli. Poskessa, kyljessä, lavassa ja silmän yläpuolella arvet taisteluista. Keltasilmäinen ja hyvin itsekäs kolli.

Emo: Kanerva. Vaalean ruskea naaras. Vaalean ruskeat silmät ja lempeä luonteeltaan.
Veli: Yö. Täysin musta kolli. Meripihkaisin silmin. Kolli on itsekäs ja tekee mitä haluaa.
Sisko: Tuhka. Tumman harmaa naaras, jonka nenän ympärys on vaalean harmaa. Taitava taistelija ja tiuskija.

//ajattelin tehä sinne Tuliklaaniin tyypin. Sopiiko jos noi muut lisätään vaikka npc hahmoiks? Niin siellä olis sillon vähän enemmän tyyppejä. Ja jos mä kirjotan vielä sillä tarinoita, kun sitä koulutetaan. Onko koulutus rankkaa? Esim. Taisteluharjotukset rankkoja? Ja sori viesti näin myöhään :I

Vastaus:

Hyväksytty

 

©2017 Soturikatit - suntuubi.com